Taramul de basm a Kidsland Club Timisoara a luat fiinta odata IULIUS MALL Timisoara .Cu mult entuziasm, Iulius Mall Timisoara este intotdeauna alaturi de noi, oferindu-ne sprijin neconditionat la activitati si evenimente. Aici, intr-un spatiu magic de 350 mp, se aduna cele mai frumoase clipe din copilarie si joaca, zilnic intre 10.00 si 22.00.


Astazi, Kidsland Club are un personal minunat format din angajati , bine pregatiti si trecuti prin multe probe de foc pentru a se purta cu grija si atentie cu fiecare print sau printesa care paseste in acest loc de poveste.

Animatori si invitati sunt alaturi de copilul tau pentru ai face clipe de neuitat din petrecerea aniversara ,la ziua de nastere ,onomastica sau si cu alte ocazii sau evenimente ce merita sa fie sarbatorite.


De ce petreceri organizate de profesionisti?

Pentru ca mami si tati sa stea linistiti si sa se bucure de ziua copilului lor. Noi ne vom ocupa de toate: aprovizionare, curatenie inainte si dupa, intretinere parinti si copii, alegerea muzicii , alegerea elementelor si decorarea salii, grija pentru siguranta copiilor.

Petreceri

ACASA   PETRECERI   LOCUL DE JOACA   REZERVARI   CONTACT