Logo

despre noi servicii evenimente portofoliu contact kids land

 
CINE si CE este SELECT-PARTY. ?

Înfiintata în 1992, firma S.C. SLASH S.R.L , a devenit cunoscuta în plan local, dar si national, pentru calitatea serviciilor oferite.

Echipa experimentata de profesionisti a reusit mereu sa ofere solutii creative si la obiect pentru fiecare domeniu de lucru si fiecarui client în parte, în functie de cerintele si personalitatea acestuia.

Pregatirea si informarea continua ne ajuta sa fim printre cei mai buni, sa fim mereu cu un pas înaintea celorlalti, si mai ales înaintea momentului.

Ingeniozitatea si talentul echipei noastre sunt dovedite de rezultatele obtinute în cei peste 11 ani de experienta.

Printre cei mai importanti clienti se numara : Philips, Rieker, Lilly, Practiker, Selgros, B.O.S. Automotive Arad, Draxlmaier, Centrul Comercial Terra, Centrul Comercial Alfa, Centrul Comercial Euro, UCMR Resita, Policolocr, etc.

Miss si Mister Banat, cele doua produse de imagine ale firmei SLASH, au adus prestigiu si mult renume firmei precum si membrilor echipei SLASH.

Suntem convinsi ca succesul clientilor nostri este si succesul nostru, de aceea suntem mereu flexibili si adaptabili la cerintele acestora.


Firma Select Party anunta, azi 7 aprilie 2014 lansarea unei competitii publice de proiecte in domeniul educatiei stomatologice.

In cadrul acestei competitii se pot depune proiecte cu urmatoarele teme:
- analiza statisitca a situatiei dentare la copiii de gradinita si clasele primare
- realizarea si efectuarea unor lectii de educatie pentru imbunatatirea cunostintelor privind ingrijirea si pastrarea dintilor sanatosi pe tot parcursul vietii.

Apelul este deschis pana la data de 21 aprilie2014. In aceasta perioada, propunerile de proiect se pot depune la sediul societatii str Torontalului nr 72, intre orele 12-16.

Propunerile de proiect trebuie sa fie insotite de CV-ul directorului de proiect si trebuie sa reflecte legatura acestuia cu sistemul educational din domeniul stomatologic.
Se accepta doar propuneri de proiect bine justificate, iar directorul de proiect trebuie sa fie medic stomatolog. Titlul de medic specialist sau primar constituie un avantaj.

Dupa incheierea perioadei de depunere a ofertelor, consiliul de administratie al SELECT PARTY va analiza proiectele depuse si va decide proiectul castigator.
Proiectul declarat castigator in urma competitiei va fi anuntat pe site-ul firmei in maximum 10 zile lucratoare de la data incheierii perioade de depunere a proiectelor.

Pentru informatii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati telefonic la 0722163900 sau pe e-mailul office@evenimente-speciale.ro

In urma analizei ofertelor depuse in cadrul competitiei publice de proiecte in domeniul educatiei stomatologice, Consiliul de administratie al firmei a ajuns la urmatoarea concluzie:
- Proiectul declarant castigator este: “Cercetare privind necesitatile de tratament odontal si elaborarea unor masuri educative specifice”, inregistrat cu numarul 20.din data de 18 aprilie 2014.
Directorul de proiect este rugat sa se prezinte la sediu societatii pentru perfectarea contractului

Aniversari pentru firme si persoane fizice
Deschideri de firma
Seminarii, consfatuiri si conferinte profilate pe diferite domenii
Întruniri de afaceri
Receptii si dineuri
Catering

 
 Designed by StudioGraphic © Evenimente-Speciale.ro